Email: [email protected]

varmepumpeguides.dk

Hovedgaden 29

4600 Ringsted

Ingen telefonisk support

Men vi svare gerne på mails

Boliginspiration til stuen

Nettet boomer af flotte indretningsbilleder og det kan være ret tillokkende selv at springe ud i projekt ommøblering. Ønsker du et anderledes lysindfald, mere moderne indretning eller måske endda mere farve? uanset hvad du ønsker kan du i denne guide, få gode råd til boligindretning stue. Når man træder ind af hoveddøren er det rart at få fornemmelsen af at være hjemme, derfor skal din indretning også være personlig. Et hjem der afspejler dig, virker også mere indbydende både for dig og dine gæster.

Personligheden i din indretning ligger i detaljen

Er du i tvivl så kan du her i denne artikel eller på blon.dk, finde inspiration til boligindretning stue. Der er mange måder hvorpå at du kan få din personlighed ind i din indretning, men først skal du finde den indretningsstil der matcher dig og dine behov bedst. Ønsker du rene linjer og tidsløst design eller er du mere til farve, varme og massere af nips ting? Uanset hvilken stil der tiltaler dig mest, er det en god idé med en neutral base. Det er måske en smule selvmodsigende, men dette gør det nemmere for dig, at ændre og udvikle din indretning, i takt med, at du ændre og udvikler dig. Det er nemmere og billigere at give en klat maling eller skifte gardiner, tæpper og puder end det er at ændre på hele møblementet. Når du har gjort basen klar, så er det nu du kan sætte dit personlige præg på din indretning, det er altså her den sjove del af indretningen begynder.

Skab liv i dit hjem

Det er som regel de små ting der gør forskellen, er du en farverig person så kan du nemt afspejle det i din indretning med forskellige farvede puder, hvor gardiner og tæppe matcher i mindst en af farverne. Er du mere klinisk kan du finde figurer af dit stjernetegn eller måske passer et gammelt arvestykke godt ind i indretningen. Har du børn kan du med fordel hænge et stort billede op af dem eller måske endda flere små. Mulighederne for at dit hjem bliver til dit, er mange. Friske afskårne blomster på borde, kan skabe liv. Billeder af minder og oplevelser, kan pryde dine vægge. Lamper kan understrege din stil eller tilføje sjove farve og unikke former. Det kræver ikke meget at få din personlighed ind i dit hjem, det kræver kun at du finder idéerne og udføre dem. Tæpper og plaider kan skabe hygge og varme, og ligeså kan levende lys. En vigtigt faktor i en personlig indretning er, at det afspejler din personlighed samtidig med at det er hyggeligt. Hyggen kan du skabe ved at tilføje liv i din indretning, dette kan gøres på mange måder, som tidligere skrevet kan både lys, blomster, puder og tæpper være med til at skabe varme, hygge og liv. Potteplanter og andre grønne planter kan være med til at sætte prikken over i’et, når du er gået i gang med projekt personlig indretning.

Erland

Skriv et svar