Email: kontakt@

varmepumpeguides.dk

Hovedgaden 29

4600 Ringsted

Ingen telefonisk support

Men vi svare gerne på mails

Hos os finder du et stort udvalg af varmepumper. Vi har en stor interesse for dette emne, og denne interesse vil vi naturligvis gerne dele med dig.
En af de største grundlag for vores eksistens er, at markedet er utroligt svært at finde ud af. Derfor vil vi gerne guide og uddanne dig, så du kan træffe det rette valg, når du vælger din næste varmepumpe.
Dette gør vi blandt andet gennem vores blog, hvor du kan læse spændende artikler og få tips og tricks, så det bliver lettere at træffe din beslutning. Sidst men ikke mindst kan du finde et udvalg af de bedste mærker her hos os. Vi giver dig mulighed for at få tre gratis tilbud, så du er sikret den bedste pris.

Hvor og hvorfor?

Og hvor får man så lige fat i den varmepumpe henne? Man kan købe en varmepumpe mange forskellige steder og det kan være svært at danne sig et overblik. Men vi tilbyder dig netop det; et godt overblik over de forskellige produkter og deres forskellige ydeevne.

Husk på at en varmepumpe ikke bare er en varmepumpe. Der er stor forskel på, hvilket behov du har og derfor også hvilken pumpe du skal ud og have fat i. Er det for eksempel kontorrummet eller -vandet, der skal varmes op? Hvor stort er rummet eller den mængde vand, du gerne vil have opvarmet? Hvor varmt skal vandet eller rummet være? Og hvor meget er du villig til at give?

Penge og kvalitet følger som bekendt ikke altid ad, så man kan ikke altid bare bruge en høj pris som et kendemærke på, at man får en varmepumpe, som man er tilfreds med. Vær derfor gerne opmærksom på forskellige guides og anmeldelser, som findes derude. De kan give dig nogle gode råd til, hvilken varmepumpe fungerer for dig.