Email: [email protected]

varmepumpeguides.dk

Hovedgaden 29

4600 Ringsted

Ingen telefonisk support

Men vi svare gerne på mails

Forny trægulvets levetid med en gulvafslibning

Har du trægulv i din bolig, så kommer man ikke udenom, at gulvet med tiden vil blive slidt. Det kan ses, ved at der er diverse hakker, ridser i, men også at gulvet bliver mørkt, især på de steder, hvor man oftest går. Især med lyse træsorter, så bliver det naturligvis endnu mere tydeligt, når det bliver mørkere, men til gengæld, skaber det også en stor forandring, når det er, at man så får ordnet gulvet. For du kan nemlig få slebet gulvet.

Foretag en gulvafslibning

Det lyder måske avanceret, og det er det som sådan også, hvis ikke selv du har værktøjet, eller har prøvet det før. Heldigvis kan man betale sig fra at skulle ud at leje en gulvsliber, og man skal ej heller undersøge, hvordan man selv bedst muligt få gulvet slebet. Det klarer specialisterne fra firmaet, som har både erfaring og viden indenfor faget, læs mere.

Så alt du behøver at gøre er, at finde en dag det passer at komme, både for dig og for firmaet. Og så på selve dagen, så skal rummet gerne være ryddet for ejendele, så maskinen kan komme til.

Sådan foregår det

Når man får slebet gulvet, så bruger man en gulvslibermaskine. Den fungerer nøjagtig ligesom en høvl, som man brugte i sløjdtimerne i skolen. Den sliber lige cirka 1mm af det øverste lag af, så der kommer nyt træ til syne. Det kræver præcision, for at skabe et ensartet look, uden kanter og ridser. Maskinen kan være rigtig svær at styre, hvor man ikke har prøvet det før, og hvis man ikke har helt styr på den, så kan man ende med at lave mere ravage end nytte. Derfor bør man betale sig fra sådan en opgave, så man kan overlade ansvaret og arbejdet til de fagfolk, der rent faktisk lever og ånder for det.

Erland

Skriv et svar