Email: [email protected]

varmepumpeguides.dk

Hovedgaden 29

4600 Ringsted

Ingen telefonisk support

Men vi svare gerne på mails

Gåde råd til den sidste tid

Det er en rigtig svær til, når man får at vide, at én man holder af bliver syge. Sygedomme, som kræft, kan være rigtig svært at håndtere. Både for den som er syg, men også for de pårørende. Der dog nogle ting, man må huske at få gjort og få snakket om. 

Lev i nuet

Man har tendens til at leve livet, som man nu plejede. Og det er også til dels rigtigt. Den syge, vil ikke have, at man skal lave sit liv om, eller ændre noget, på grund af ham/hende. Men derfor, så kan man godt livet endnu bedre. Det man kan gøre, at man begynder at leve meget mere i nuet, og at man er mere tilstede. Derfor kan det være en god ide at undlade, at snakke så meget om fremtiden. Men gøre tingene nu og her. Har i haft planer om, at skulle tage en tøsetur til London i efteråret, så planlæg turen så hurtigt som muligt, og lad vær at vente. 

Det praktiske efter døden

Når den syge er død, skal man finde ud af hvad der skal ske med vedkommende dødsbo. Det kan være, at man må foretage en rydning af dødsbo København. Måske man også kan få hjælp inde på https://dodsbo-hjelpen.dk/. Det er en stor mundfuld, som både de pårørende, man også de arvinger, den afdøde måske har. Dertil skal der også holdes en ceremoni i form af bisættelse/begravelse. Alle de mennesker, som den afdøde kendte, eller var i familie med, skal informeres om hvornår og hvor, bisættelsen/begravelsen skal findes sted. Nogle afdøde, har nøje planlagt planerne efter døden, så det gør de pårørendes situation nemmere, fordi så ved man, at den afdøde får det, som han/hun gerne vil have det. Andre må gøre det, som de ved, vil falde i god jord, hos den døde. Vigtigst af alt, så skal der tages et sidste afsked, med en person man elskede.

Erland

Skriv et svar