Email: [email protected]

varmepumpeguides.dk

Hovedgaden 29

4600 Ringsted

Ingen telefonisk support

Men vi svare gerne på mails

Giv dit hus eller fritidshus nye faver

Prioriter stuen og familien

Når man skal tage stilling til hvad man skal bruge lidt ekstra opsparede penge til, eksempelvis overskydende feriepenge, eller blot man penge man sparer op hver måned, så vil de fleste vælge at prioritere deres familie. Der er dog mange forskellige måder at gøre dette på, så det vil vi se lidt nærmere på i denne artikel, samt komme med et konkret forslag.

En families behov

En familie bestående af et par forældre og et eller flere børn har en hverdag der suser afsted. Alle har hver sin hverdag på arbejde eller i skole eller institution, og man ser hinanden kort tid om morgenen, og så om aftenen og i weekenden. Det kan være rigeligt for mange familier, men der skal ikke meget til før regnestykket bliver skævt. Hvis den ene forælder arbejder over eller har rejsedage, eller hvis børnene er til træning eller lignende om aftenen og i weekenden, så kan tiden gå uden at man ser hinanden nok. Hvad er nok? Det er nok til at man kan mærke hinanden, og ved hvad man går og tænker på, kæmper med og hvilke følelser der rumsterer. Det er ikke nok at have kendt hinanden, for vi ændrer os alle sammen hele tiden. Derfor er kendskabet til hinanden, selv i en lille kernefamilie, ikke noget man kan tage for givet. Oven i det er den store udfordring som kommer med skærmene, som hver enkelt har i lommen, og som tager vores tid og opmærksomhed konstant. Det er en udfordring for snart sagt alle familier, og det lægger sig oven i de nævnte.

Prioriter stuen

Stuen er det sted, hvor man burd kunne mødes og være sammen i hele familien. Så anbefalingen herfra er, at lave en ny indretning af stuen, hvor alle får noget at skulle have sagt. Gør det til et fælles projekt, at få den stue som er en drømmestue for alle. Det vil kræve at I tømmer den, og starter forfra med et nyt lag maling. Find et lokalt, professionelt malerfirma til opgaven, det er det eneste fornuftige. Herefter kan I så slippe drømmene løs, men helst uden skærm, eller hvis det er med, så ku med en fælles skærm, som I kan dele oplevelser omkring. I gamle dage før smartphones og internet var husalteret under kritik, for at bedøve familier med fjernsyn. Men det at have et fjernsyn, som man sammen ser noget på, det er langt mere befordrende for fællesskabet, end de vaner med flere skærme, som man ser i de danske hjem anno 2021. Når I finder jeres maler i Slagelse, så kan I også tage dem med på råd, hvis nu jeres drømme inkluderer en kreativ brug af farver på væggene. Der er en kilde af viden og erfaring her, som I bør benytte jer af. Det kan koste lidt at få malet, men det er pengene værd, da det vitterligt markerer at I nu starter forfra. Blot at flytte rundt på møblerne har ikke den samme effekt. Held og lykke med det nye kapitel!

Erland

Skriv et svar