Email: kontakt@

varmepumpeguides.dk

Hovedgaden 29

4600 Ringsted

Ingen telefonisk support

Men vi svare gerne på mails

Har du prøvet en Skjorteholder?

Har du prøvet en Skjorteholder?

Er du irriteret af at ens trøje flyver op af bukserne ved det mindste stræk eller løft i armene og dermed får en til at se skidt ud? BalderClothes ved hvor essentielt det er for en at se smart ud og sikre at ens outfit bare virker. Derfor har BalderClothes besluttet at tilføje skjorteholderen til BalderClothes udvalg af accessories, så man ej mere behøver bekymre sig med at ens skjorte ryger op af bukserne.  

Hvad er en skjorteholder?  

Skjorteholderen er et smart bette elegant værktøj for dem, som ønsker at skjorten skal forsætte med at være nede i bukserne. BalderClothes tilbyder 2 typer af skjorteholdere. Den ene er vores klassiske udgave, hvor du bare sætter den ene ende i strømpen ind under buksen og op ved blusen og garantere en herved at skjorteholderen ikke er en i vejen mens du bevæger dig og sørger for at t-shirten er spændt helt op. Den anden udgave er balderClothes v2 model, der har 2 cirkler, som kan placeres rundt om sine lår og hæfter med klampere i skjorten 3 steder i hver side og herved holder t-shirten i bukserne.  

Begge modeller har samme funktion, men nogle foretrækker den ene frem for den anden, da nogle mener det er mere lækkert at den er oppe om låret og andre vil ikke at have noget om benet.  

Mange muligheder 

Skjorteholdere er ikke kun til mænd og der er taget højde for at ikke to personer har samme størrelse af ben, hvorfor vores v2 udgave kan justeres i afstand og bredde omkring låret, så du ikke skal tænke over at skifte den ud, hvis man for eksempel begynder at løve eller taber sig. Skjorteholderen kan herved nemt anvendes til damer.    

Mest anvendt til skjorter 

Skjorteholderen er som i sit navn først designet til at holde skjorter nede i bukserne, men man kan nemt anvende skjorteholdere til t-shirts, bluser eller poloer, hvis man fortrækker dem nede i bukserne.  

Både til arbejdet og privaten 

Skjorteholderen behøver ikke blot bruges til et socialt event som barnedåb, man kan snildt benytte skjorteholderen på arbejdet, hvis du ønsker at fremstå skarp ud over for bossen, men kan også nemt anvendes derhjemme, hvis du elsker at du ser skarp ud hele tiden. Skjorteholderen kan assistere dig til fremlæggelser eller eksamener på studiet, så man er 100 % på at se skarp ud.  

I Byen 

Skjorteholderen er smart til dig, som skal til gilde og måske har fået et par stykker indenbords og efterhånden måske ej lige er så opsevant senere på aftenen omkring sit look, som man var før på aftenen. Her slipper man for at skulle tænke over at t-shirten ryger op af bukserne, når man svinger hofterne ude på dansegulvet. 

Er man mode bevidst og ved præcis hvornår at ens påklædning har brug for at ens trøjen er nede i bukserne, så ved man, at man vil have at ens outfit også fremstår som du forstiller dig det. Derfor er skjorteholderen den perfekte løsning til en. Da du ikke bemærker den på og får dig til ej at skulle skænke ens t-shirt en tanke.  

  

  

Erland

Skriv et svar