Email: [email protected]

varmepumpeguides.dk

Hovedgaden 29

4600 Ringsted

Ingen telefonisk support

Men vi svare gerne på mails

Økologisk frugt til virksomheder med en frugtordning erhverv

Økologisk frugt er populært blandt forbrugerne, og med god grund. Det er ikke kun sundere for os selv, det smager også bedre. Derfor bliver økologisk frugt mere og mere populært, også blandt virksomheder. Mange virksomheder har allerede en frugtordning til deres ansatte, men der er stadig plads til flere. I denne artikel vil vi give dig et overblik over økologisk frugt til virksomheder – hvad er det, og hvorfor er det en god idé? Frugtlevering erhverv med økologisk frugtordning på arbejdspladsen er i hvert fald en oplagt mulighed for de fleste arbejdspladser.

Derfor skal du vælge økologi

Økologisk frugt er dyrket uden brug af kunstige gødningsstoffer eller sprøjtemidler. Det er derfor mere sundt for os selv og for naturen. Økologisk frugt smager også bedre, fordi det ikke har været udsat for kunstige ingredienser. Nogle virksomheder tror, at økologisk frugt er dyrere end almindelig frugt, men det behøver ikke at være tilfældet. Hvis du handler hos en frugtleverandør, der specialiserer sig i økologisk frugt, kan du ofte få det til en fornuftig pris.

Økologisk frugt er blot én af flere muligheder for virksomheder, der ønsker at gøre noget godt for miljøet. Hvis du allerede har en frugtordning på din virksomhed, kan du overveje at skifte til økologisk frugt. På den måde sikrer du, at dine ansatte får adgang til sund og velsmagende frugt, og samtidig gør du noget godt for miljøet.

Hvad er en frugtordning?

En frugtordning er et abonnement på frugt, som bliver leveret løbende til virksomheden. Frugtleverandørerne har ofte flere forskellige typer af frugtordninger, så du kan vælge den, der passer bedst til jeres behov. De fleste virksomheder vælger en frugtordning, der omfatter en blanding af forskellige slags frugt. På den måde er der noget for enhver smag, og alle kan finde noget, de kan lide. Frugtordninger er ofte tilpasset virksomhedens behov. Du kan for eksempel vælge, hvor mange kilo frugt du ønsker leveret hver uge, og hvilken type frugt du ønsker. Derudover kan du også vælge, hvor often frugten skal blive leveret. Frugtordninger er en god idé for virksomheder, der ønsker at sikre, at deres ansatte altid har adgang til sund frugt.

En frugtordning er også en god idé, hvis du ønsker at gøre noget godt for miljøet. Når frugten bliver leveret løbende til virksomheden, kan der nemlig undgås unødvendig transport af frugt. På den måde kan du spare både tid og penge, og samtidig gøre noget godt for miljøet.

Hvorfor er frugtordninger en god idé?

Frugtordninger er en god idé for virksomheder, der ønsker at sikre, at deres ansatte altid har adgang til sund frugt. Frugtordninger er også en god idé, hvis du ønsker at gøre noget godt for miljøet. Når frugten bliver leveret løbende til virksomheden, kan der nemlig undgås unødvendig transport af frugt. På den måde kan du spare både tid og penge, og samtidig gøre noget godt for miljøet. Økologisk frugtordning til virksomheder med en frugtordning erhverv kan findes via linket.

Gladere medarbejdere

En undersøgelse fra 2017 viser, at medarbejdere, der har adgang til en frugtordning på deres arbejdsplads, er mere tilfredse med deres arbejde. De medarbejdere, der havde adgang til en frugtordning, rapporterede også bedre helbred og mindre sygefravær end de medarbejdere, der ikke havde adgang til en frugtordning.

Erland

Skriv et svar