Email: [email protected]

varmepumpeguides.dk

Hovedgaden 29

4600 Ringsted

Ingen telefonisk support

Men vi svare gerne på mails

Sådan sælger du din bolig lettest

Når du har taget beslutningen at ville sælge din bolig, følger utroligt mange praktiske ting med. Det kan være noget af en mundfuld at overskue, og de fleste ønsker for sig selv, at gøre processen allermest let og overkommelig som overhovedet muligt.

Herunder får du nogle gode råd til, hvad du kan gøre, for netop at gøre denne proces allermest overkommelig, så du kommer helskindet ud på den anden side med en masse overskud. Det kan afsløres, at god forberedelse kan være en stor redning i det lange løb.

Få styr på det praktiske omkring din bolig

Først og fremmest skal du derfor have styr på nogle af de mange praktiske ting omkring din bolig. Tilstandsrapport, skader og meget andet kan have stor betydning i forbindelse med salget af din bolig. Det er noget af det, der er med til at afgøre værdien af din bolig, og hvad du altså kan forvente at få for den.

Flere af tingene er af samme grund også et krav, lige så meget for at beskytte køber, så de ikke ender med at købe katten i sækken.

Ryd op og gør rent

Dernæst, skal du rydde op og gøre rent i hele din bolig. Den skal fremstå præsentabel og salgbar, og førstehåndsindtrykket, når potentielle købere ser på din bolig, er noget af det, der er med til at afgøre, om din bolig bliver solgt eller ender med at stå i mange dage, uger eller måneder.

Jo bedre du er til at rydde op og gøre rent, jo bedre kan potentielle købere se sit eget liv for sig. Det handler om at finde balancen mellem, at boligen ser beboelig og hyggelig ud, så man får indtryk af varme og hygge, uden at det bliver et stort rod, der gør folk forskrækkede.

Gør brug af en boligadvokat

En boligadvokat kan være til stor hjælp, når du står over for den store beslutning at skulle sælge din bolig. En advokat har den rolle, at de går ind og tager ansvaret for mange af de områder, du måske overhovedet ikke selv har styr på.

At lægge ansvaret over på en advokat kan derfor også være en klog ting, da ansvaret hviler på deres skuldre. Du kan derfor ikke gøre noget forkert, og skulle der opstå problemer, er det boligadvokatens ansvar at udrede trådene. Det kommer aldrig til at falde tilbage på dig.

Forbered din bolig så den fremstår præsentabel

Som nævnt under andet afsnit, skal du tænke, at din bolig skal fremstå præsentabel. Det kan du faktisk også formå at gøre helt taktisk, så du måske flytter lidt om og omarrangerer på en sådan måde, at du gør det bevidst lettere for potentielle købere at se deres egen indretning for sig.

Dette kan du fx opnå ved ikke at have for mange ting over det hele. Skab plads og luft, så dem, der kommer ud for at se på din bolig, allerede her begynder at forestille sig, hvor deres egne møbler kan stå ved- og omkring de tomme pladser.

Erland

Skriv et svar