Email: [email protected]

varmepumpeguides.dk

Hovedgaden 29

4600 Ringsted

Ingen telefonisk support

Men vi svare gerne på mails

Sælger du dit hjem? Tips til et hurtigt og nemt salg

Med et boligmarked, der er så konkurrencepræget, som det er, er det vigtigt at vise dit hjem i sit bedste lys. Det betyder, at du skal rydde op og sørge for, at alle rum ser rene og indbydende ud. Måske vil du også gerne pynte lidt på landskabsarkitekturen. Det er ikke altid let for potentielle købere at se forbi alle disse ting, men hvis du gør en indsats på dem, har du en bedre chance for at få et hurtigt salg!

Gør huset indbydende

Glem ikke at gøre dit hjem klar til fremvisninger ved at vaske tæpper, male vægge, der trænger til en ny omgang maling, og tænde lyset. Det er vigtigt, at du ikke efterlader noget liggende, f.eks. legetøj eller gamle aviser. Prøv at holde det enkelt, så du ikke har for meget rod ude i det fri. De interesserede, der kommer og kigger, vil hurtigt se rod og bemærke alle de ting, som ikke er 100% i orden. En god måde er, at få nogle ud at kigge på boligen, og herefter spørge ind til, hvad de bemærkede, som trak ned i helheden. På den måde, kan man få øjne udefra, til at se nogle mulige forbedringer.

Når man selv bor i huset, kan man være blind for nogle ting, som udefrakommende vil se som noget negativt. Derfor vil det være ideelt, at få fremmede til at vurdere det. For når man skal sælge, så handler det ikke om, hvad man selv kan lide, men om hvad de kommende køber vil kunne lide. Det kan være, at du elsker den sorte farve på væggen, men det vil give minuspoint hos dem, som kommer og ser på huset.

Hav hyppigt dialog med mægler

Du skal også være opmærksom på, hvor lang tid du har til rådighed inden salget, og om der er et tilbud på ejendommen. Hvis der er gået for lang tid uden interesse, kan du prøve at sænke prisen! Det er naturligvis noget du skal snakke med din ejendomsmægler om, da han/hun har stor erfaring på det punkt.

Vælg en ejendomsmægler, som du føler dig tryg ved

Det er vigtigt, at man finder en ejendomsmægler, som man føler forstår én. Det er ikke alle mæglere, som har en god forståelse for ens situation. Bor du nær Aalborg, kan du trygt bruge Aalborg mægleren, som du kan læse mere om på denne side.

Det er vigtigt, at der er en god dialog og forståelse mellem sælger og ejendomsmægleren, fordi man overlader salget i deres hænder. Man har en forventning om, at mægleren ved bedst, og gør sit bedste for, at sælger kan få solgt hurtigt og til en god pris.

Erland

Skriv et svar