Email: [email protected]

varmepumpeguides.dk

Hovedgaden 29

4600 Ringsted

Ingen telefonisk support

Men vi svare gerne på mails

Top 5 tips til indbrudssikring

Indbrudssikring er yderst vigtigt, og der er heldigvis flere ting, du kan gøre, for at forhindre indbrud i fremtiden. Hvis først man har oplevet det en gang, vil man hurtigst muligt sørge for dette. Men det bør altså være en af de ting, du først og fremmest tænker på, uanset din situation – og selvom du har været heldig aldrig at have oplevet indbrud før.

Køb en tyverialarm

En tyverialarm er noget af det mest effektive, du kan anskaffe dig, hvis du ønsker at holde indbrudstyvene væk. Her er flere forskellige muligheder, og du kan endda få alarmsystemer helt uden abonnement, så du blot skal give et engangsbeløb, og så er din bolig sikret fremadrettet. Bedste alarm uden abonnement finder du lige her ved at klikke ind via linket.

Gør det svært for indbrudstyve at komme til din bolig

Du kan også prøve at gøre det svært for indbrudstyve at komme til din bolig. Det kan du fx gøre ved at have en høj og tæt hæk, et hegn eller andet, der besværliggør adgangen. Dette vil nemlig allerede her få indbrudstyve til at tænke, at det også kan være for svært at komme derfra med større tyvekoster, og så er det for dem ikke besværet værd i første omgang – og så har du altså forhindret et muligt indbrud.

Sæt klistermærker op med advarsler i vinduerne

Du kan også få små klistermærker, som typisk også følger med alarmsystemer, der advarer om, at boligen er sikret med alarmsystem. Dette virker enormt afskrækkende, da det derfor ikke er muligt at bryde ind uden at sætte alarmen igang, hvilket stresser en indbrudstyv og skaber opmærksomhed i nabolaget, og så kan tyven ikke nå at stjæle noget som helst. Det er altså en god måde at advare på forhånd, så du eventuelt også undgår, at der smadres en rude eller andet.

Få hjælp fra naboerne

Du kan også gå sammen med dine naboer om nabohjælp. Det er en ret populær måde at benytte sig af sine naboer, når man ønsker at gå sammen om at bekæmpe indbrud. Hvis der opstår indbrud, vil dine naboer få besked om dette. Det er især smart, hvis du ikke er hjemme, og det skulle ske. Så kan dine naboer på et øjeblik gå sammen og tage til din bolig for at undersøge, hvad der foregår, og om der er opstået en situation, der kræver særlig opmærksomhed.

Få ekstra låse på dine døre

Hvis du vil være på den helt sikre side, så kan du også få ekstra låse til dine døre. Der er ikke noget, der forhindrer dig i at sætte lige så mange låse op, som du har lyst til, og dette kan være en yderst effektiv måde at gøre det tæt på umuligt at bryde ind. Og det er altså rart at kunne forlade sin bolig og være væk i længere tid, uden at skulle frygte- eller være nervøs for indbrud. Du kan med ro i maven låse, når du går, og være helt sikker på sikkerheden.

Erland

Skriv et svar