Email: [email protected]

varmepumpeguides.dk

Hovedgaden 29

4600 Ringsted

Ingen telefonisk support

Men vi svare gerne på mails

VI ER DIN MOBILTILBEHØR ENGROS! 

VI ER DIN MOBILTILBEHØR ENGROS! 

Vi er erfarne inden for engros mobiltilbehør og har gennem længere tid håndteret telefon tilbehør engros. Vi har store mængder produkter på vores lager, som er parat til at blive leveret hos dig. Mangler jeres organisation tøj så er du kommet til det rette sted. NORTAGG har et kæmpe sortiment som tilbydes til den bedste pris i landet.  

Indenfor engros elektronik har NORTAGG mange solide tilbud til vores købere. Det kan være at I muligvis står og har brug for den bedste skærmbeskyttelse for jeres arbejdere, så deres mobiltelefoner fungerer bedst og de er i stand til at betjene jeres købere optimalt. Som B2B grossist af engros elektronik har vi flere muligheder for at løse jeres problem. NORTAGG har blandt andet markedets bedste skærmbeskyttelse. Her kan vi tilbyde vores SmartGlass som kan sikre en solid beskyttelse af jeres telefoner. NORTAGGs SmartGlass er virkelig stabilt på grund af vores design. Fremfor det tradionelle skrøbelige glas som findes som de fleste telefon tilbehør engros, har vi hos NORTAGG produceret vores SmartGlass med en kombination af plastik og holdbart glas, som derfor giver jer et awesome produkt.  

Mangler I sportstøj ?   

Hos NORTAGG har vi et gigantisk sortiment af verdens bedste tøj, hvor I kan finde en del fantastisk tilbud. Mangler dit firma påklædning til dine ansatte? Vi har altid gode poloer af høj kvalitet, og vi handler grossist tøj, og derfor I kan bestille de rigtige mængder til jers forretning. Vores kæmpe sortiment strækker sig over mange forskellige modeller, og NORTAGG kan af den grund tilbyde et bredt sortiment af produkter. Vi er ofte klar til at efterkomme jeres krav og levere den korrekte kvantitet. Eksempelvis tilbyder vi et kæmpe sortiment af træningstøj af den bedste kvalitet som vil passe perfekt til jeres webshop. Vores udvalg vil også behjælpe for din virksomhed i den kommende periode nu hvor sommeren kommer tilbage til Danmark og flere mennesker skal ud og hike igen. Som et eksempel vil vores sweatshirts være optimal til tennis. Som engros tøj har vi for det meste et fuldt lager og fantastiske priser klar til vores besøgende, og vi tilbyder hurtig leverance. Kendetegnet ved NORTAGG er vores øje for kvalitet. Vi leverer kun med produkter i høj kvalitet, og du vil dermed udelukkende være sikker på at modtage gode produkter. Som engros tøj er NORTAGG altid interesseret i vores brugers spørgsmål, og vi placerer en stor indsats i vores kundeservice. Købere er dermed ofte velkomne til at vende tilbage med en tilbagemeldning efter I har givet vores elektronik en prøve, så vi har en chance for at forbedre vores kvalitet samt kundeoplevelse ekstra.     

Erland

Skriv et svar